søndag 26. juli 2009

Tur til Molde

Da var det helg igjen og tid for å reise. Denne gangen var det å kjøre min søster og tantebarn tilbake til Molde etter å ha vært her på besøk. Kita måtte derfor nok en gang på biltur, noe hun ikke er spesielt glad i. Siden bagasjerommet var pakket fult av vogn, bagger og div ble Kita plassert i baksete og festet med hundesele. Det virker som hun trivdes bedre slik. De som har vært i samme bil som henne vet at hun peser og styrer når vi kjører, men nå var det nesten ingen pesing og hun la seg faktisk ned for å sove. Skal derfor la henne sitte i sele hvis dette er mulig i fremtiden. Mye bedre for hun og eier.

Det er ikke blitt mye trening i denne uka. Skulle prøve litt spor, men har ikke rukket det. Matmor ikke særlig motivert når det har regnet slik, men må hoppe i det i neste uke. Blitt mest gåturer.

Her om dagen satt min mor å klødde henne på magen. Så kom hun bort i en av pattene og det kom melk ut. Innbilt? Kanskje derfor hun har vært litt rar i det siste. Har vært ekstrem til å passe på tantebarnet mitt også, men har ikke sett noen andre tegn. Lille merkelig Kita.

Ingen kommentarer: