onsdag 2. september 2009

Brylupsfest på fjellet

I helga var det nok en gang tid for å reise. Kita ble med, mens Hera måtte være hjemme i Trondheim sammen med mormor. Skulle vært omvendt. Kita hater jo å kjøre bil og Hera elsker det. Men som sagt en liten hund er enklere å ha med seg. Turen gikk først til Biri hvor det var overnatting i campingvogn etter at Kita hadde skremt kattene vekk fra gården. Sauene som gikk å beitet rundt omkring fikk være i fred.

Lørdag var det klart for bryllup. Mye styr, 20 stk og 2 bad. Men alle klarte å bli ferdig i tide før bussen til kirka kjørte av gårde. Kita var naturligvis med inn i den. Hund i kirka ikke noe problem, men brudekjolen måtte knurres på. Etter vielsen bar det til fjells, til syndin hvor vi pleier å være i påsken i en buss overfylt av norske og dansker som bæljet i seg gratis øl. Liv ble det etterhvert. Innkvartert i hytter ble vi og det var her Kita måtte tilbringe det meste av bryllupsfesten.

Biri kirke

Kita måtte sitte i bur under vielsen


Syndinstoga og noen av hyttene
Tantebarnet mitt Emilie var også med på festen og holdt ut til langt på natt. Dette bildet er tatt i 3-tiden på natta og hun er fortsatt like blid.

Søndag våknet vi til solskinn og vi måtte bare ta en liten fjelltur. Kita sa ikke nei takk og var spenn vill.

Ingen kommentarer: