torsdag 5. november 2009

Internmester i agility
Da har jeg vært inn på Nidaros Brukshundklubb sine sider og sett på sammenlagt resultatene over konkurransene som har foregått siden i mai. Tilsammen har det vært 11 konkurranser, hver med to løp, et agility og et hopp. Tilsammen 22 løp, men kun de 10 beste er tellende. Gjennom sesongen har 47 ekvipasjer vært med, alle konkurrerer med alle, uansett størrelse eller om man går i klasse 1,2 eller 3.
Det har vært en tung sesong for oss. Jeg hadde håpet på et napp i klasse 2, men slik ble det ikke. Kita har hatt innbilt drektighet og har ikke vært særlig på nett i årets konkurranser, mye snusing og lite iver, så vi var nær i å legge agilityen på hylla. Men med mange positive kommentarer og en mengde tålodighet endte det heldigvis med at vi fortsatte.

På internkonkurransene har det gått jevnt bra og dette belønnes med at vi står øverst på resultatlista sammenlagt. Må si jeg er utrolig fornøyd med resultatet og en knall avsluttning på årets sesong, så nå er det bare å glede seg til neste år. Må vel også være stolt over at det var en liten hund som vant. Heia de små hundene.

Hera har hatt en god sesong med hele 3 napp og opprykk til klasse 2 i hopp. (mangler bare ett i agility). Hun har hatt litt problemer med bakparten så vi får se om hvordan det blir med neste sesong. Endte til slutt på en 15. plass isammenlagt i internkonkurransen.

6 kommentarer:

Rune M. Andersen sa...

Gratulerer med seieren og spesiell litenhundgratulasjon fra Rambo :)

Bente sa...

Grattis! :-)

Dingsen er enig med Rambo, og sender dere ennå en litenhundgratulasjon.
:-)

Borghild sa...

Wow!! Grattis!

Anonym sa...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Ellen sa...

Mange gratulasjoner fra Team Zorro også. :-)
Neste år dropper dere den innbilte drektigheten og går for videre opprykk.

Anniken sa...

Takker for gratulasjoner! Enig i den Ellen, mye bedre med opprykk en innbilt.