søndag 18. juli 2010

Stevnet på Tretten

4 dagers tur til Tretten. Hvorfor? Jo, AGILITY. Vi hadde leid hytte på Mageli camping. Takk og pris for at det var fint vær ellers tror jeg det hadde blitt litt trangt. 4 (5) hunder og 4 personer i en ikke alt for stor hytte. Men det gikk supert. Litt trangt i senga da. Både Kita og Amia hadde ingen planer om å sove noen annen plass enn i overkøya i senga mi (Amia i bagen). Fin camping da, med egen strand. Amia tok seg en dukkert da hun plumpet uti etter Julie. Grilling om kveldene i hyggelig selskap med Julie, Helge, Solveig og Ingrid + hunder.

Så var det konkurransene. 4 stevner på 3 dager. Selvfølgelig skulle sommeren komme for fullt akkurat i helga. Varmt og konkurransen gikk på støvete grus. Kita sta som hun er fortsatte trenden. GÅ SAKTE aksjon. Uansett hvor mye jeg sprang, lokket og hoiet for hun gjennom banen i elegant trav og hadde ingen planer om å øke farten. Så det ble ingen resultater å snakke om. Mye tidsfeil. Søndagen fikk Julie prøve å gå med henne. Men da stakk hun av banen for å finne meg.

Men Amia fikk masse sosialisering. Fikk hilse på både store og små, hunder og mennesker. Også leke med andre valper. Alltid spennende å ha med ny valp på langtur, men Amia fikset det utrolig bra. Jeg fikk mange kommentarer på stevneplassen og flere var interessert i Amia og rasen. Flere hadde forslag til hvilken rase Amia kunne være. Noen forslag: Blandingshund,Chihuahua, Australsk terrier, Kromforlender.

(bilder kommer)

1 kommentar:

Belgerinfo sa...

Ha,ha :) Takk for en trivelig tur!
Ja, Amia kan jo være hva som helst....i følge mange ;) snx