mandag 15. november 2010

Årets siste valpeshowDa var årets og Amias siste valpeshow unnagjort. Heldigvis var oppmøtetiden vår kl 10 så vi fikk tid til å miljøtrene litt først. Amia var skikkelig hyper og skulle bjeffe på det meste, men roet seg ganske raskt.

I ringen ble det litt hopp og sprett. Dro fort fremover da hun så broren, Linus. Hun ville helst hilse på både hunder og mennesker utenfor ringen også. Men dette var grei trening. Jeg fikk henne til å gå sånn noenlunde av og til, men vi må øve mye mer. På bordet er hun strålende. Står som ei dronning og har ikke noe i mot at dommeren kjenner på henne. Det som vi strever med er at hun skal stå i ro på gulvet. Den lille kroppen har ikke så mye tid til det, men det gikk ganske bra.

Den største utfordringen var vel da Amia og Linus skulle gå sammen for å kåre BIR og BIM. Amia hadde det travelt med å ta han igjen. Linus ble BIR og Amia BIM. De avsluttet med heftig lek, og dommeren bare lo og sa at vi kom til å få det livlig med de to.

Amias kritikk:
7 måneder. Livlig og glad ung tispe. Meget bra kjønnspreg. Velformet hode. Meget bra ører og hals. Litt høystilt, men kroppen er under utvikling. Balansert vinklet. Bra bevegelser. Bra pels. Herlig humør.

Fornøyd med resultatene og kritikkene Amia har fått på valpeshowene. 5xBIR, 2xBIM og 1xBIG3.


Kita var også med. Hun elsker utstilling, og hun går rundt og viser seg frem. Jeg fikk trent litt lydighetsøvelser med henne og hun var super idag. Kita gjør alt for sitt publikum.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dere var sååå flinke :)) Litt mer trening på å trave pent i bånd og stå i ro (...hihi ..) litt lenger så blir det her aldeles supert ;)
Hun er jo bare til å spise opp da, og for et godt humør og en sosial hund ! Du har gjort en kjempebra jobb Anniken :))