mandag 6. februar 2012

MOELV

I helga var det tid for årets første agility konkurranse. På fredagen tok jeg, mamma og Amia turen til Lillehammer hvor vi skulle overnatte på hotell. Ganske greit og overnatte på hotell enn hytte på denne årstiden hvor det kan bli ganske kaldt. Med -16 grader ute var det godt og komme inn på et varmt hotellrom ;)

Lørdagen startet med agility 1 liten kl 8. Amia var skikkelig ivirg da vi kome til hallen. Amia satt på starten og vi fikk til mye bra på dette løpet. Det ble kun 5. feil (vegring) siden hun sprang forbi stigen. Jeg var veldig fornøyd med løpet og at jeg fikk henne over alle felthindrene selv om de var av den glatte typen. Vi endte på 8.plass av 35.

Neste løp var hopp 1. Det var hat bane for min del. Bare rett frem nesten. Jaja, har en veldig ivrig hund med mye fart så det var bare å springe. Blir hengende bak en del og glemmer helt å si slalåm. Det er derfor hun springer forbi.Resultat: 10 feil og 5.plass.

På kvelden ble det kos på hotellrommet med pizza :)

Søndagen startet like tidlig, kl 8. I dag var ikke Amia like glad i de glatte felthindrene. Dermed disk.
Hopp banen var nok en gang en bane med mye rett frem. Denne gangen var det hjulet som skapte problemer for oss. To vegringer på hjulet, så jeg kom litt ut av hvorden jeg hadde briefet banen. Men mye bra likevel. Flink hund. Vi kom oss igjennom med 10 feil og endte på 5.plass. ingen kom seg gjennom feilfri i klassen.Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helga. Målet var å få henne over felthindrene og det fikk jeg til. Vi kom også gjennom vår første agilitybane uten disk. Det ble ingen napp denne helga, men det er bare små ting som må forbedres så blir det bra til slutt. Amia er jo ikke 2 år ennå, så vi har ikke akkurat hastverk. Gleder meg til forsettelsen av dette konkurranseåret.

Ingen kommentarer: