onsdag 30. mai 2012

Oslo Hundeshow 2012

I helga var det klart for Oslo Hundeshow. Det er noen år siden jeg var med sist. Men på fredagen gikk turen sørover med reisekompisene Bente og Lizzi. Vi delte rom på Rica Helsfyr Hotell og hundene fikk kose seg i sengene. Det var et bra hotell, men rommet utrolig varmt. Ingen aircondition der i gården nei.

En hel gjeng fra Trøndelag hadde tatt turen sørover for å kose seg i varmen og flere gode resultater ble det også.

Helgas resultater:
Lørdag:
AG1L: Da jeg så banen hadde jeg bare lyst til å pakke sakene og dra hjem. Farlige oppganger på felthindrene og div gjorde at dette ikke var noen god klasse 1 bane. Men vi stilte til start med en plan om å få Amia over felthindrene uten at hun skulle bli redd dem, siden disse var av den glatte typen som Amia ikke liker. Vi kom oss igjennom med 15 hinderfeil, 2 vegringer og et riv og noen tidfeil. Ble en 8.plass. Ingen gikk feilfritt.
H1L:
Dette var en mye bedre bane og med fin flyt. Amia satt på start og vi fikk til slalåmen som vi har slitt med. Da var det bare å jobbe vider og  komme seg i mål. Feilfritt! Amias 3.napp og vi er klare for klasse 2. Vi fikk en 1.plass og kvalifiserte oss til hoppfinalen på søndagen.
Søndag:
AG1L: Jeg hadde en bedre følelse da jeg så denne banen enn den i går. Jeg fikk ikke til å gå så langt i fra Amia på starten som jeg hadde ønsket siden jeg var redd for at hun ville tyvstarte. Det endte med at jeg kom på etterskudd til møne som var hinder 3 og Amia fikk et sylttynt nedfelt. Jeg overdrev på de neste feltene med både feltene og det å få henne mest mulig rett på hindrene slik at hun ikke skulle vegre på dem. Feilfritt! Amias første agilitynapp. 1.plass med over 30 stk i klassen.
H1L: Amia tyvstartet og jeg kom langt ettter siden starten var 2 hinder og et rett rør. Det ble derfor vegring på hinder 4 da hun ikke er så god på utsending og med en fører som kom langt bak er ikke det så rart. Hun springer mot røret igjen, men jeg klarer og kalle henne tilbake før hun stikker nesa i tunnelen, men dommeren disker henne likevel. Han ser det ikke siden han står på andre siden. I dette løpet har det ikke noe og si for hun går ut av slalåmen og vi disker når Amia hopper ved siden av hjulet og vi springer videre.
HOPPFINALE: Oi, 3slalåmer. Jepp, banen var en springebane med flere rette tunneler, fart, mange ting vi ikke har prøvd før og hele 3 slalåmer. Vi disket på hinder 2 som var slalåmen, men vi fikk til mye bra i banen. Alle slalåmene gikk kjempebra. Bare artig og få være med :)

FILMER OG BILDER KOMMER

2 kommentarer:

Bente sa...

Superhelg for deg Anniken.
:-)

Trine sa...

Grattis Annikken!!