mandag 4. februar 2013

Moelv 2013

Da er agilitysesongen i gang. Litt tidligere enn først planlag, men glad jeg ombestemte meg. Denne gangen hadde jeg og Amia nytt reisefølge, Karoline og Lucas. Jeg er ikke så veldig glad å kjøre langt på denne tiden av året og særlig ikke i begynnelsen av februar. Tidligere har vi kjørt i over fjellet i forferdelig vær og det var ikke meldt noe særlig vær. Men heldigvis gikk turen sørover greit med kun litt snøfokk. Vi kom oss trygt fram til hotellet i Lillehammer.

Det ble ingen resultater å skryte av i helga. Disk på 4 av 5 løp og det vi kom gjennom var med kjempemangefeil. Grunnen til dette var at Amia fyrte seg veldig lett opp. Ikke noe uvanlig akkurat. Det ble ingen tyvstarter i helga, men pga at hun var veldig ivrig på start, turde jeg ikke jeg å gå i fra henne så mye. Dermed ble det litt klønete i starten på de fleste løpene. Jeg får ikke plassert meg riktig og det forplanter seg videre i løpet. I helga var vi også tilbake der vi var på Stav i sommer hvor hun gikk ut av slalåmen og kjefter på meg. Vi disker også på at hun springer ut av slalåmen og tar tunnel (som var etter slalåmen i nesten alle løp) før hun kommer tilbake og kjefter på meg. Etter tips fra sidelinjen ser det ut til at hun ikke tåler at jeg pusher på eller ligger foran henne.

På agilityløpet på lørdagen disket vi faktisk ikke på slalåmen den tok hun uten problemer. Der disket vi fordi jeg kom på etterskudd. Hun gikk som et skudd gjennom pølsa (noe hun ikke gjør til vanlig) så det ble litt tull så hun tok en tunnel i stedet for et hinder, men resten var perfekt. Også det eneste løpet (hopp søndag) vi kom igjennom var kjempebra, unntatt slalåmen som vi måtte ta om igjen sånn 3-4 ganger. Hun er super på tightesvinger og fremmadsendinger er ingenting å si på.

Positivt:
Ingen tyvstart
Supre felt
Supre svinger og fremmadsendinger

Negativt:
Slalåm
Stress på start
Jeg klarer ikke holde kjeft og klarer å ødelegge ved å klappe i hendene på underlige steder.


Iiiiik kamera.

Sliten etter lang konkurranse dag

Diplom: Amia ble nr 8 i Årets nybegynner klasse liten 2012

3 kommentarer:

Bente sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bente sa...

Det positive er mest positivt. :-D

Anniken sa...

ja, enig. å d som er negativt er vi igang med å fikse ;-)