fredag 18. juli 2014

NKK Leangen 2014

Lørdag
Denne dagen var det kun utstilling.Sola skinte og det var kjempe varmt. I ring nr 5 der podengoen skulle stilles var den en superraske dommeren Stefan Sinko. Det ble flere ventepauser siden han ble ferdig før oppnevnt oppmøtetid. Jeg stilte både Tommy og Amia, så det ble ganske travelt med en slik rask dommer. Det var kun ei tispe i mellom dem. Begge to fikk fine kritikker og ble BIR og BIM.Amia BIM og Tommy BIR
 
Søndag
Da var det klart for agility. Det var heldigvis overskyet denne dagen. Vårt første løp var agility 3. Der ble det en del feil. Amia dro forbi et hinder og sprang forbi stigen. Dette kostet oss mye tid. I tillegg ble det feltfeil på stigen. Vi endte på 2.plass.

I hopp 3 gikk det mye bedre. Det ble litt safing ved at jeg ikke turde å spring i fra henne, noe som gjorde at tiden ikke ble så god som den kunne ha blitt. Jeg venter alt for lenge på at hun skal hoppe hinder eller komme ut av tunnelene. Det ble et feilfritt løp. Resultatet ble 1.plass med cert. Det er akkurat 1 år siden hun fikk sitt forrige hoppcert. Håper det ikke tar like lang tid før vi klarer det neste.

Ingen kommentarer: