tirsdag 21. juli 2015

Lek og trening på Stavsøra

Idag har vi trent på Stavsøra og endelig var det oppholdsvær. Nå har vi trent nesten bare i øs og pøs, så veldig godt å trene i sol. Valpene er ikke akkurat glad når vi skal ute. De tror nok at det regner hele tiden. Fra de ble født i februar har det ikke vært mange dager med fin vær.

Idag var det denne kombinasjonen jeg og Amia prøvde oss på:

Vi må øve mer på disse inngangene ser jeg. Hun jukset og gikk inn på 2 pinnen da vi tok forslag 1. På forslag 2 tok hun veldig lang sving før hun gikk inn i slalåmen. Jeg måtte støtte på begge inngangene hvis jeg ville på innsiden av meg. når jeg hadde henne på yttersiden fikk hun alt for lange vinger før slalåmen.

Valpene fikk leke på banen idag og springe løs. De fikk også vasse i elva en og en. Zira tok noen svømmetak da hun gikk litt for langt ute. Begge valpene fikk øve seg  på lyden av vippa. Jeg dunket den ned flere ganger med foten, men de fikk godbit. Zira reagerte litt, mens Lila viste ingen reaksjon på den.

Lila:
 Vi trente på lek med leke på gresset. Hun er veldig ivrig, men slipper når jeg ber henne om det. Under leiken datt ei tann ut også. Vi trente også litt sitt. Hun fikk prøve seg på tunnel som helt sammen. Først stusset hun litt før hun tok tunnelen selv etterpå.

Zira:
Prøvde å leke  med leke på gresset. Hun er mer interessert i godbiter. La noen godbiter i leken og den ble litt mer interessant, slik at hun ville følge etter den. Trente innkalling, hvor jeg kaster godbiter og kaller henne tilbake igjen. Det gikk ganske bra. Til neste gang skal jeg ha bedre godbiter som jeg kaller henne inn med enn de jeg kaster ut.

Noen bilder fra idag:
Ingen kommentarer: