lørdag 2. juli 2016

NKK Ålesund

Grunnet hotellstreiken bestemte vi oss for å dra tidlig fredag for å rekke konkurransen kl 15.00.

Amia slo til med to feilfrie løp og to 1.plasser.

Lila og Zira debuterte i utstillingsringen. Lila var først ut i Juniorklassen. Hun ville ikke være "vakker" idag og protesterte ved å ikke ville gå eller stå noe særlig pent. Endte opp med Very Good (blå sløyfe). Egentlig ganske fornøyd fordi da har hun det hun trenger til start i LC og evt championat i Agility.

Lila´s kritikk:"A little bit too fine bitch. Good head. Back should be straighter. Good underline. In the front - stands parallell. Rear need better angulation. Don't want to move."

Zira begynte bra og viste seg fra sin beste side. Stod fint på bordet. Før hun fant ut at hun heller ikke ville gå. Hun fikk en god kritikk og fikk CK. Endte opp som 3.beste tispe med re cert og res cacib.
Det var flere hunder som ikke gikk noe særlig i ringen, så det måtte være noe de reagerte på. Godt at neste gang er det utendørs.

Zira´s kritikk: "Typically elegant bitch. Nice head. Excellent topline and underline. Loose albow. In the front stands too wide. Rear correct. If she wants - good movement."

I Agilityringen ble det et halveis løp. Vi kom oss igjennom med 0 feil, men farta har ikke vært den beste i helga. Vet vi kan så mye bedre, men ankelen etter forstuinga i påska er fortsatt ikke bra. Så vi endte på 2.plass med res caciag. Hoppen disket vi, da Amia plutselig ikke visste hva blindbytter er og valgte å hoppe et ekstra hinder.
ZiraAmia

Ingen kommentarer: