søndag 18. desember 2016

Lure Coursing Champion Sona 10.september

Idag var det endelig tid var lure coursing konkurranse igjen. 1 år siden sist. Denne gangen skulle både Amia, Zira og Tommy stille til start. 3 strihår på samme konkurranse har det aldri vært i Norge. Vi dro tidlig til Sona. Heldigvis var været greit for disse dagene er lange.

Amia startet i 2 heatet med Podengoer. Hun sprang med glatthår Plupp. Hun sprang ganske bra idag. Suste fra Plupp som ga seg etter bare noen meter. Amia var flink og tok ikke snarveier som hun har en tendens til å gjøre. Hun fikk 85 poeng.

Tommy sprang jevnt som han alltid gjør og kom seg i mål litt etter makkeren sin. Zira derimot måtte springe alene. Dette synes hun ikke var noe morro og ville heller jage etter 4 hjulingen. Dermed 0 poeng på henne.

Etter 1. omgang lå Amia på 1.plass og Tommy på 5.plass.

I 2.omgang skulle Amia springe mot Faya, mens Tommy skulle springe alene. Amia sprang nok en gang i full fart og makkeren ble dessverre ikke med hele veien. Men denne gangen ble det heller ingen snarveier. Tommy sprang i sitt vante tempo og fullførte med stil nok en gang.

Vi var veldig spente da vi ventet på premieutdelingen. Tommy ble ropt opp på 3.plass og fikk cert. Amia ble ropt opp på 1.plass med cert og dermed det siste certet i LC. Amia hadde fått tittelen Norsk Lure Coursing Champion. Den første strihår podengo i Norge.Ingen kommentarer: