søndag 25. mai 2008

GAULAHÆLGA 24-25.maiEn del uflaks og litt flaks. Hera er ikke helt bra. Vet ikke helt hva som er galt, men hun nekter å hoppe så det ble ingen konkurranse på henne i helgen.
På lørdag startet det ganske bra helt til hinder nr 3 da ble vi disket pga at hun ikke hoppet gjennom hjulet ifølge dommeren. Men med hjelp fra sidelinjen som så hun hoppet igjennom fikk jeg gå igjen når alle klasse 1 hundene hadde gått. Det gikk kjempe bra og jevn fart. Litt kluss ved slalåmen men vi kom oss fort videre. Det endte med 1. Plass med 0 hinderfeil, men uheldigvis 1,54 tidsfeil. Kitas 2. NAPP i HOPP.

På agility gikk det mye tregere. Her ble det litt kluss. Hun hadde flere ganger lyst til å springe ut å ta hunder på utsiden av ringen men heldigvis gjorde hun ikke det. Her ble det 2.plass med 5 hinderfeil og en drøss med tidsfeil.

Søndag ble et sørgelig kapittel. Etter få hinder på hoppen som var først i dag også, fant hun godbiter spredt rundt. Der ble vi stående bom fast hun hadde ikke særlige planer om å gå videre. Etter en god stund kom vi oss videre inn i tunnelen der det også var godbiter inni. Heldigvis ikke så mange. Når hun hadde spist opp gikk det kjempebra videre.
I agility var hun nedi med snuten i bakken og fant det stedet godbitene hadde vært. Fikk henne videre, men noe slalåm skulle hun ikke ta. Hun stilte seg opp og nektet å gå videre. Gikk bare forbi og fullførte banen i sneglefart. Altså søndag kort oppsummert 2 DISK og god og mett på godbiter.1 kommentar:

Belgerinfo sa...

Hei :) gratulerer med resultatene i helga ;) skikkelig gøy =) Fikk et napp også, ikke verst : )
Hilsen Julie...