søndag 1. juni 2008

Oppsummering denne uka

Tirsdag var vi på agilitytrening. 8 stykker møtte opp så det ble mye trening på hver. Ingrid hadde satt en bane der vi selv skulle velge hvordan vi skulle gå den. Kita var litt "snusete" hadde vært nybegynner kurs i helga så det lå litt godbiter omkring. Men når hun hadde fokus var det full fart. Super slalåm og på mønet fløy hun over. Meget fornøyd. Etter trening gikk vi en liten tur med noen andre fra treninga for litt miljøtrening. Kita skulle prøve seg litt, men det gikk bedre enn forventet. Ble satt på plass av Aua en gang og gikk pent og pyntlig at med meg resten av turen.

Det har vært varmt denne uka så turene har blitt flyttet til kveldene. På onsdag ble det en tur i Estenstadmarka. Har ikke helt peiling hvor vi gikk egentlig. Pårkerte ved Bekken og egentlig bare gikk og uten mål og mening. Hundene stortrivdes og skulle drikke og plaske i bekkene nesten hele tiden.

Fredag dro vi til agilitybanen. Trente en del felthinder med matskål og slalåm med pipedyr. Gikk fint. Får ikke den store farten på felthindrene. Etter en stund kom Ellen og datteren med Zorro og en til hund. Vi trente etter tur. Ble litt trening på enkelthinder og ulike slalåminnganger. Etterpå gikk vi en tur langs elva. Denne gangen gikk det kjempebra. Ingen knurring eller bjeffing.

Ingen kommentarer: