søndag 8. juni 2008

Agility 7-8 juni

I helga var det agilitykonkurranse her i Trøndelag. Sola stekte på lørdag noe som gjorde både førere og hunder sløve. Hera har begynt å hoppe igjen, men det ble dessverre begge disk. I agility pga at hun ikke ville hoppe muren og i hopp fordi det rett og slett ble for varmt. Kita var også veldig treg. Disket i agility da hun gikk på stigen i stedet for et hopphinder. På hopp ble det en lang stopp på slalåmen siden den ville hun ikke ta. Etter en stund fikk jeg lokket henne med meg. Vi endte på 2.plass med 0 hinderfeil og sure 9 tidsfeil.

Søndag var det litt kjøligere. Kita hadde ikke noe fart i dag heller. Synd siden hun har hatt stor fart på trening. På både hopp og agility sprang jeg i fra henne fordi hun gikk så sagte. Ble litt uenigheter i slalåmen også idag. Skikkelig sta. Hun stilte seg opp og der stod hun også foran siste hinderet på agility gjorde hun. Kom oss gjennom begge, men med mye feil. Dessverre ingen velykket dag for Kita. Hera virket litt piggere idag. Disket i hopp da hun tok slalåmen feil vei, da jeg skulle ha med henne tilbake etter å ha gått feil i slalåmen. Vi gikk ferdig banen og det gikk ganske bra, men mangler fart. i agility gikk det mye bedre. Hun tok alle felthinderne uten problemer, siden de er ganske glatte har hun vært skeptisk til dem. Fikk en feil i slalåm da hun gikk inn feil inngang, men resten ble feilfritt. 6.plass og Heras første NAPP.

Vi kunne glede oss over at flere i klubben debuterte og det ser lovende ut. Også gode resultater til klubbens lag i klasse stor. Vi håper det går bedre neste gang.

Ingen kommentarer: