torsdag 22. januar 2009

Lenge siden sist

Har ikke vært motivert til å skrive innlegg, men her kommer en liten oppsummering på hva som har skjedd i det siste.

Starter med agility. Kita har hatt en nok en snuseperiode. Vanskelig å få hode opp og har mange bråstopp der det er vanskelig å få kontakt og deretter å gå videre. Slalåm har vi etter tips fra Unn gjort slik at jeg går nærmere henne og støtter ved bare å gå vanlig ved siden av. Fikk mye bedre fart og flyt enn å gå lengre i fra. Hjulet har blitt et lite ”hat” hinder. Kita kommer i full fart og hopper utenfor hjulet. Tar det om igjen å hun hopper gjennom, men i fart hopper utenom. Men på tirsdagen gikk både hjulet og slalåmen kjempebra. I andre økta snuste hun heller ikke. Tror det har noe å si hvordan starten blir. Skal gå tilbake til det å holde henne igjen og deretter ”kaste” henne bakover og begynne å springe.

Har meldt oss på til Moelv.

Forrige torsdag begynte vi på rallylydighet kurs. Begynte med teori, så Kita var ikke med.(Er vant til at vi ikke har med hund første gang). De andre hadde med hund så de fikk prøve litt utgangsstilling. Dette har vi prøvd å øve på litt hjemme. Får se hvordan det går i dag når Kita skal til pers. Kita + lydighet = usant

På mandag var jeg på besøk til et nydelig valpekull på fire av rasen podengo portuguese strihåret. Falt for moren som var så utrolig rolig og kjælen. Har lest flere steder at denne rasen ofte er sky mot fremmede, noe hun ikke var. Satte seg foran meg og skulle kose. Valpene var rolige og sov nesten hele tiden jeg var der. Våknet bare får å spise og bite litt i søsknene sine før de sovnet igjen. Krysser både fingrer og tær på at jeg blir valgt ut til å få en av tispene blir min.

Ingen kommentarer: