tirsdag 27. april 2010

Drammen hundefestival

Da var helga i Drammen/Kongsberg over.Det hele startet på fredagen da vi, altså jeg, Julie, Aua og Kita, tok fatt på en lang kjøretur til Kongsberg. Positivt var at da GPS ble stilt inn viste den at det tok en time kortere tid enn det gulesider hadde beregnet. Med våre geografi kunnskaper er man avhengig av GPS og hvis noen ringer å spørr hvor vi er på veien sørover, så ikke forvent noe svar. Da må det i så fall være et skilt i nærheten ellers aner vi ikke hvor vi er. HEHE. Men vi har mange år å lære på.
Turen gikk greit ingen kø, bare en GPS som ikke var helt oppdatert pga litt nye veier. Å en rundkjøring som ikke ble notert av meg før jeg kjørte gjennom den i 80 km/t. Ops. Husket den de andre gangene da. Men vi kom oss frem til hotellet, Quality Grand Hotel Kongsberg. Luksushotell, der man forventer at du har penge, siden hotellet ikke hadde egen parkering. Den hyggelige mannen i resepsjonen sa at vi kunne parkere i parkeringshuset under hotellet. Han glemte den lille detaljen av at det kostet 149 kr døgnet. Raskt ble det ringt hjem for siste oppdatering om parkeringsregler (For å si det sånn, samtalen åpnet med Kongsber er en dritt by...). Så det endte med at vi fant parkering ute. GRATIS. Her skulle vi ikke betale mer enn nødvendig. Men Kongsberg er en betalings by. Må betale selv utenfor den eneste (dyre)matbutikken. Det positive var at hotellet var fint da, hele fire senger og kjempestort rom, kunne trent litt agility der inne.Lørdag våknet vi til strålende sol. Tid for agility! Vi begynte med hopp. En bane med mye 180 grader svinger og grind, noe som passer ypperlig for Kita, men jeg glemte å føre slik jeg bør gjøre. Sprang alt for lange veier. Det ble null hinderfeil, men rundt 10 tidsfeil. I agility var jeg mer oppmerksom på føringa, men da var ikke farten til Kita helt på topp, selv om jeg synes løpet gikk ganske bra. Feilfritt på hinder, men 12 tidsfeil. Litt irritert etter dagen siden standardtidene til småhundene var knappe. Kun en i klasse 2 liten kom gjennom feilfritt gjennom hele dagen på tid. Nesten ingen i klasse 3 heller.På søndagen passet ikke banene Kita. Mye rettstrekk, ikke hennes favoritt. Hopp først. Det startet med rettstrekk i sånn passe tempo, grind også skulle hun i tunnel, men Kita hadde litt andre planer og sprang mot en hund i full fart. Der tapte vi en del tid og i slalåmen var det ikke den store farten heller. Men nok en gang ingen hinderfeil, men 10 tidsfeil. Stevnet siste løp for oss var agility. Synes løpet gikk ganske bra. 0 hinderfeil og 7 tidsfeil. Vi taper en del på rettstrekkene(grunnet litt dårlig sug mot hindrene), slalåmen og på vippa (her stopper hun litt opp på midten).Alt i alt fornøyd med helga. Litt synd med tidsfeilene. Men ser at hindersuget ser ut til å ha blitt bedre og at hun skyter litt fart mot hinder på egenhånd uten at jeg er helt ved siden av hele tiden. Så det er bare å trene videre til stevnet i mai.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, fant denne siden da jeg googlet Drammen Hundefestival, og tenkte jeg skulle gjøre deg oppmerksom på at det var satt feil standardtid i AG2L på lørdagen! Synes ikke de var noe flinke til å opplyse om at det ble rettet opp. Her er link til side med resultater
(de er vel kommet inn på agipro også nå) http://home.online.no/~hilbakk2/resultateragility.cfm

Vennlig hilsen Siw og Mina(Muttington's Debug Daisy)