mandag 5. april 2010

Påska 2010Påsken ble tilbragt på "Luna" på Syndin i Vestre Slidre kommune, 1018 moh. En påskeferie med variert vær. Det skifter fort i fjellet. Men trivelig hadde vi det. Hundene fikk springe løs hele tiden. De var med på skiturer og aketurer. Full fart fra morgen til kveld. Det var noen slitne hunder som lå enten foran peisen eller i sofaen når det var kveld.

Fra første stund markerte Hera seg som leder i hundeflokken. Hun skulle eie alle pinner(vedkubber), og spankulerte rundt med både en og to i kjeften. Hera var også lykkelig over at på hytta får man sove i sofaen, noen som ikke er lov hjemme.

Kita hadde ikke særlig mye ro i kroppen på dagtid. Tidlig opp om morgenen, klar for skitur i halv ni tiden. Hun var også med på aketurer. Fulgte etter meg oppover og sprang enten etter eller før nedover. Noen ganger skulle hun også sitte på. Det gjorde henne heller ingen ting og sitte på snøscooter. Den fartsgale hunden. Når ikke jeg kunne underholde henne, jaktet hun på ryper eller mus.
Gledlig nyhet da jeg kom hjem var at podengovalpene kom i natt. Så nå er det bare å krysse fingrene for at det flytter inn en podengo om ca 2mnd. Så jeg venter i spenning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Her vokser podengovalpene - det ser veldig lovende ut dette :) Om noen dager så kan du komme og leke med de ;)