mandag 20. september 2010

Uka som gikk

Mandag:
Stakkar lille Amia måtte til dyrlegen å fjerne hjørnetennene som ikke hadde tenkt å falle ut av seg selv og ei ulveklo. Hentet en slapp voffs etter 1 time. Jeg fikk beskjed om at hun ville våkne om 2-5 timer. Men neida, etter 1 time var lille propell våken og på jakt etter mat.

Onsdag:
På valpekurset var det tid for bytur. Maks uheldig med været, øs pøs regn. Amia var kledd i ullgenser og regndekken, men ikke særlig happy. Men vi fikk trent på det vi skulle. Ikke noe problem å trene, men da vi stod stille syntes hun litt synd på seg selv.

Torsdag:
Da var det tid for podengotreff på Byneset. Hundene fikk springe løs. Amia storkoste seg og med bandasjert fot var hun oppi nesten alle søledammene. Det var ikke mye jeg så av henne i begynnelsen. Hun var langt fremme og lekte med de andre. Veldig stas å møte Linus igjen også. Stor gjensynsglede.

Fredag:
Rabies vaksine. Amia fikk i riktig sprøyte på første forsøk denne gangen.

Lørdag:
Idag skulle vi egentlig å se på lure coursing trening, men det ble tur til Estenstadhytta i stedet. Amia fikk gå i langbånd, og trives best først i rekka.

Søndag:
Tid for valpeshow på Stavsøra. Det ble litt hopp og sprett på Amia idag. Men hun var kjempeflink på bordet. Idag ble hun BIM og Linus BIR. Tror Amia helst kunne tenke seg å leke med Linus enn å gå fint i bånd.

Kritikk:

Så var det å suse avgårde til internkonkurranse. Kita var ikke helt motivert i dag. I agilityen gjorde hun i fra seg på banen, så da var det rett ut. I hoppen sprang jeg alle yttersvingene, men den ene der jeg tok innersvingen var jeg litt for rask og Kita sprang forbi. Hoppet samme hinder tilbake så det ble nok en disk. Vi får bare fortsette å trene fart og motivasjon.

Gikk tilbake til valpeshowet og fikk med oss gruppefinalen.

Ingen kommentarer: