mandag 27. september 2010

Valpeshow igjen

Søndag var det klart for nok et valpeshow. Denne gangen på Klæbu travbane, hvor Norsk Puddelklubb arrangerte. Litt irriterende start på dagen var da jeg kom kjørende og så at det stod parkeringsvakt. I PM eller invitasjon stod det ingenting om parkeringsavgift. Hyggelig som jeg alltid er smilte jeg og sa at jeg skulle prøve å finne penger, men hvem har vel 50 kr slengenes i bilen. Ikke jeg i hvertfall (kun 21). Kontanter er vel en mangelvare nå for tiden. Smilte nok en gang og fikk slippe avgift, med kommentaren at jeg skulle ta det som en selvfølge at man skal betale når man skal på utstilling eller valpeshow. Hvordan skal de som ikke har vært med på dette vite det da? Skjønner heller ikke poenget med denne avgiften.

Valpeshowet begynte 10, men vi hadde ikke oppmøte før kl 11. Noe som viste seg å ikke være i nærheten. Amia kom først i ringen ved 14 tiden. Dommeren tok seg nemlig veldig god tid til hver enkelt hund, noe som er positivt når det er valpeshow. Amia var i snuse og bjeffehumør idag, særlig en labbetuss hund så hun på som et moster. Den både knurret og var stor så den måtte knurres ekstra mye på. Inne i ringen lekte hun sporhund første runden, så vi fikk gå en runde til. Da fikk hun vise sine elegante steg. Stå i ro kan hun i kortere perioder på bakken, men på bordet står hun som ei påle. Jeg fikk kjempe mye skryt for gemyttet hennes. Hun elsker jo folk og dommeren var intet unntak.

Kritikk:
5 mnd herlig hode og uttrykk. kunne ønsket bedre underkjeve. God hals og rygg. Godt kryss og haleansett. Bra forbryst for alderen. Noe lang i lenden. Super beinstamme og poter. Meget godtvinklet fram og bak. Beveglese meget godt driv og fraspark. paralellt frem og bak. Herlig pels og farge. Fantastisk gemytt. Meget fremvist.

Resultat: BIR

I grupperingen travet hun ganske greit og stilte seg fint opp, men det ble ingen plassering denne gang.

Ingen kommentarer: