tirsdag 28. desember 2010

Jula 2010

Julen startet som hvert år med kakebaking, og Amia fulgte nøye med. Det gikk også overraskende greit med juletreet lille juleaften. Amia viste ingen tegn til å bry seg om det, men i tilfelle så fikk ingen av glasskulene pryde årets juletre. Men da treet skulle vannes ble det plutselig veldig interresant å drikke fra juletrefoten. Nam nam, vann fra naturen. Etterhvert har også noen av de nederste greinene blitt trimmet litt.
Julegavene på var stas. Hera og Kita byttet på å passe julegavene og passet ikke vi menneskefolket nøye, hadde de plutselig forskynt seg med gave. Spiller ingen rolle om den er til dem, bare de får pakke opp. De elsker pakker. Amia skjønte også ganske fort at i pakker finnes det mye godt og leker. Ivrig med opp pakkingen ja.

Ellers så har Kita hatt litt av og på innbildt igjen, oppdaget ved at det kom melk fra pattene. Av og til hadde hun valper overalt i huset som hun passet på. Så det har vært litt krig mellom Kita og Hera, men det ser ut til å ha gått over. Heldigvis.






Ingen kommentarer: