onsdag 5. januar 2011

Året 2010

Ja, da var 2010 historie.

Agility
Ble ikke de store resultatene i år. Hera ble pensjonert på grunn av stivhet i bakparten. Kita har ikke fått tilbake farten hun en gang hadde på banen noe som resulterte i tidsfeil, veldig mange tidsfeil på de aller fleste konkurransene. Men da hun endelig slo til med 0 tidsfeil i to løp, klarte vi å pådra oss 2 sure vegringer. Så nære. Men, men. Bedre gikk det på internkonkurransene der vi fikk til flere gode løp og sammenlagt endte på 4.plass av 34.

På trening har det vært fokus på korte kombinasjoner og kun trene korte økter. Motivasjon, motivasjon...

Ny hund
Etter å ha ventet lenge kom endelg den store dagen. 2.påskedag ble Gerseme´s Coquette Caramia født. En vilter liten podengo portuguese strihår tispe. 2.juni ble hun ønsket velkommen til sitt nye hjem. Min første hund på papiret, og fikk navnet Amia. Amia eller crazy som kanskje hadde passet bedre har en personlighet man bare må falle for. Utrolig fornøyd med henne. Etterhvert som hun ble gammel nok ble det valpeshow med gode kritikker og flere BIR og BIM. Hun fikk også en gruppeplassering, 3BIG. Agilitytrening ble så smått påbegynt og hun fikk prøvd ut lurecoursing. Noe vi skal fortsette med i 2011.

Mål for 2011:

Kita
Napp i agility 2 og hopp 2
starte minst et rallylydighets stevne
Drive mer med spor
lære inn flere triks

Amia
Excellent (1.premie) på utstilling
debutere i hopp (agility)
gjennomføre testløp i lurecoursing
starte minst et rallylydighets stevne
lære inn flere triks

2 kommentarer:

Belgerinfo sa...

Dere kommer til å få et supert 2011 !!!
Klem fra aktivbelger gjengen :)

Ps! Gleder oss til tur på søndag ;)

Piapia sa...

Hei Anniken!:)

Kjempefin blogg du har! Mye fine bilder, og artig å lese!
Holder på å skal lage meg en blogg jeg også. Er helt i startgropa ennå, men tror det skal bli litt artig. Blir vel mest bilder, og blir vel å handle mest om hundene.
Snakkes på kurs igjen snart da Anniken! Linus gleder seg til å se Amia igjen!:))

Pia:)