torsdag 7. april 2011

Amia 1 årUtseende til en rev Hun blir ofte kalt lille reven og når hun ligger sammenrullet eller sees på lang avstand er hun ganske lik.
Spretten som en antilope Hvis hun bestemmer seg er det ikke mye hun ikke kan hoppe over eller oppå. Sofaen hoppet hun oppi i løpet av første uke etter at hun kom i hus.
Rask som geopard Ute eller inne spiller ingen rolle. Det er ikke mange som klarer å holde følge med denne lille kroppen når hun setter avgårde

Kjælen som en katt Hun elsker å ligge i fanget og kose. Når man står kan man kjenne henne gni seg inntil beina lik en katt.

Spiser alt lik en gris Utrolig hvor mye og hvor fort hun spiser, og alt går ned. Mat, klør, biter av leker osv. Så det er bare å passe på.

Amias første år har gått fort, men hun har fått opplevd mye. Jeg synes det ikke er lenge siden jeg gikk å ventet spent på at hun skulle bli født. Så var det bare å håpe at ei tispe skulle se dagens lys. Så kom dagen 5.april.Da var det bare å vente i 3 uker før jeg endelig kunne holde min fremtidige podengo i hendene. Jeg falt for henne med en gang og har ikke angret et sekund på valget(eller av og til når hun bjeffer som mest eller ... kanskje...).

Amia er en liten tøffing og det er vel ikke noe rart. Den eneste jenta i kullet og 3 brødre. Men veldig godt når hun kom i hus med ei litt hissig terrier tispe.

Hun er alltid klar for en utfordring og når hun er våken så er hun absolutt VÅKEN. Snart blir det også debut på "voksen" utstilling og litt senere agility.

Vi gleder oss til hva fremtiden vil bringe og håper på mange gode år sammen.

2 kommentarer:

Piapia sa...

Herlige Amia!:) Arti tekst!:) Gratulerer med dagen som har vært Amia!

Klæm

Trine sa...

Grattis til Amia! Minnet om ei lita (lysebrun)snømus på snøbildet :) Herlig! At hun er kjapp er det ingen tvil om!