fredag 22. april 2011

SOL og VÅREndelig er våren her for fult og det betyr agilitytrening ute. Vi har vært ganger på Stavsøra.

Onsdag:
Møtte mange folk der idag. Alle enige om at det er godt å være ute igjen etter lang vinter i mørk ridehall.
Idag var det sitt og bli på start som var hovedmomentet med Amia. Det gikk ganske greit. Hun er litt ukonsentret for tiden så jeg var veldig overrasket over at hun faktisk ble sittende. Gjennomførte kun rettstrekk på 3 hopphinder og i tillegg hopphinder + tunnel. Mer enn nok for henne idag.
Kita var veldig ivrig. Hun har ikke vært på en agilitybane siden Moelv i februar. Full fart både i slalomen og felthinder. Felthindrene ble trent med godbitskål. Mange trener med godbitskål for å få en stopp med to av og to på. Men med Kita er det kun for å få maks fart. Fungerer supert.

Fredag:
Først ute Amia. Å jeg er overlykkelig. Hun fullførte 4 pinners slalåm og søker inngangen selv. Etterpå stod hjulet for tur. Ikke veldig heldig der. Hun hopper utenfor på høyre side ofte. (Bør trene dette med hjelp). 2.økt fikk vi hjelp med påvirkning i enden av en kombinasjon tunell, 3 hopphinder, lengde og hopphinder (halv motivasjonsløype). Det gikk så det suste, så her er det bare å hende på. La til kommandoen"kjør". 3.økt fikk vi hjelp til pølsa. Det er et hinder Amia ikke er særlig begeistret for. Duken ble holdt opp hele tiden. Dette er noe jeg skal fortsette med en stund fremover. Ikke slippe duken ned ennå, men heller la åpningen i duken bli "trangere og trangere".
Kita fikk to økter idag. Her trener vi fart, fart og atter fart på slalåm, felthinder og rettstrekk. Veldig fornøyd med henne også.

Oppstilling på isflak


And!


KursivMen kommer tilbake:)Jippi, endelig bading.

Ingen kommentarer: