søndag 20. november 2011

Bestått første testløp


Fortsatt ingen snø, så i dag kunne det arrangeres Lc trening på en åker ved Melhus. Amia var påmeldt et treningsløp og et testløp.

På testløpet sprang hun en bane alene og det gikk kjempebra. Litt glatt underlag så det så flere ganger ut som hun skulle tryne. Men neida. Fullt fokus på "haren".

Etter en liten pause var det tid for testløp. Da var det på med lånt dekken og munnkurv. Det første løpet Amia springer i par. Løpspartner var broren Linus. Begge eiere var veldig spendte på start. Hvordan skulle dette gå? Disse to sammen. Kanskje de plutselig skulle begynne å leke eller...Men da "haren" ble dradd var det ingen tvil om at begge visste hva de skulle gjøre. Artig å se hvordan de arbeidet sammen. Linus var den som jagde etter haren, mens Amia tok innersvingen og var den som passet hvis haren skulle "stikke" til siden. Hun lå hele tiden litt bak eller på innsiden av Linus, men på slutten kom hun skudd og sprang forbi og fikk tak i "haren" da den stoppet opp. Den skulle dø!!! Måten de arbeidet på er kanskje slik podengoen jakter, jeg vet ikke. Men sist gang jeg så Linus og Malin springe sammen var det samme strategi.

Begge fikk bestått på sitt første testløp. Nå trenger de et godkjent testløp til og et godkjent lisensløp før vi kan søke om lisens for å kunne starte konkurranser.

Ingen kommentarer: