onsdag 21. november 2012

Ballongpotesokker

Amia har ofte blitt sårbeint når vi går tur hvor det er grus og særlig hvis den er frosset. Hun får ikke sår under poten, men oppå poten i overgangen til kloen. Pelsen blir borte og hun får sår. Det ser ikke helt bra ut. Så da var det frem med Bacimycin og bandasje for å få det til å gro mest mulig før helga.

Jeg har flere ganger prøvd å bruke potesokker på henne. Problemet er å finne sokker som er små nok. De fleste bare faller av. Noe som er veldig irriterende siden de er ikke akkurat billige. Potesokkene i fleece er heller ikke gode. Enten setter det seg fast ting i dem og så slites det fort hull i dem.

Igår kjøpte jeg såkalte ballongpotesokker. De finnes i mange størrelser og flere småestørrelser. Hver størrelse finnes kun i en farge noe som er et minus (jeg er ikke noe fan av orange for å si det sånn). De er akkurat som ballonger, men laget i et sterkere materiale. De sitter godt på foten og har ikke falt av når vi har vært ute. Amia går ikke akkurat pent i bånd og drar en del, men de sitter fortsatt fast. I tillegg er de vanntette så lenge vannet ikke kommer høyere enn sokken. Det er 12 stk i pakningen. Amia har brukt det samme paret både i går og idag, men de ser ikke brukt ut en gang. Så jeg er veldig fornøyd.Ingen kommentarer: