onsdag 2. januar 2013

Jula 2012

Da var jula over for denne gang. Lille juleaften startet med rideturer på Skjetlein sammen med Julie. Kjempeartig å ri igjen. Hjemme fikk Hera en kollaps. Vet ikke helt hva som skjedde, men synes utrolig synd på henne. Der lå hun rett ut og hun hadde kastet opp og tisset på seg. Heldigvis ble hun bedre etterhvert.

Jeg var så heldig å få være i stallen på skjetlein flere ganger i jula og fikk ridd flere forskjellige hester på tur. Kjenner at jeg savner det å ha tilgang til hest og kunne ri når jeg vil. Men da er det veldig kjekt å kunne være med Julie i feriene.

Det ble også en langtur med Julie og Madlen +7 hunder 2.juledag. Madlen hadde med både te og småkaker til oss. Det smaker veldig godt på tur. Tror hundene var enig om at kakene var gode. De fikk en liten smakebit da kakeboksen veltet. Hundene storkoste seg og fikk springe løs store deler av turen. Amia klarte og ødelegge båndet sitt (det 3 på et halvt år), så da er det godt å ha en matglad cairn. Kita gikk fint ved fot den siste biten da jeg hadde godbit i hånda.

1 kommentar:

Belgerinfo sa...

Takk for god hjelp i jula !! Gull verdt <3

Og koselig på tur med hundene som alltid :)

Klem Julie og Aua