torsdag 27. juni 2013

Trønderhelga og LC konkurranse

Etter og endelig få opprykket til klasse 2 i agility ble det litt nedtur etterpå med Oslo Hundeshow, men det stoppet ikke der. Amia finner ikke takten i slalåmen og blir frustrert. I tiden etterpå har jeg ikke trent den på grusen, kun på gress.

I år skulle bli Kita siste år på agilitybanen (konkurranse) og for å få til et litelag på hjemmebane. Slik skulle det ikke bli. Hun har fått en korsbåndskade så hennes tid på agiltybanen er over. Litt synd siden jeg har jobbet en del med motivasjon og hun har vært supergira.

Trønderhelga
Lørdagen ble det disk i både agility, hopp og åpen. Det lille laget måtte jeg trekke pga får lite hunder.
Det startet med AG2 liten. Jeg feiger ut og tørr ikke å gå langt fra henne. Må skjerpe meg. Amia blir nok en gang frustrert i slalåmen og springer ut på slutten. DISK

I hopp og åpen ble det også kok. Her tar vi også med noen ekstra hinder slik at det blir disk. Jeg tar med meg at hun er flink til å søke hinder selv.

Søndag startet med hopp 3. Fortsatt feig i starten og stoler ikke på henne. Blir en del tull og jeg gjør mye rart. Er veldig sen med komandoene. På resultatlista står det kun 0,19 i tidsfeil, men skulle vel egentlig hatt en vegring og kanskje to. Men på filmen har dommeren opp hånda i hvertfall en gang. Flink hund med håpløs handler. Ble en 3.plass.


Avsluttet med disk i AG2, men det er vel det beste løpet vårt i helga. Litt tull i starte og hun er blitt veldig glad i slalåmen. Andre gang i helga vi disker på at hun velger den selv. Synes vi fikk bra flyt etter disken.


    
LC konkurranse

Helga etter var det klart for LC konkurranse. Det ble en stor skuffelse helt fra starten. Da jeg så banen hadde jeg bare lyst til å dra igjen. Gresset var kanskje 45 cm høyt eller mer store deler av banen. Amia hadde ikke sjanse til å se stort. I første løpet mistet hun "filla", men jobbet veldig bra i starten og prøvde fortvilet å finne den. Så ikke akkurat mye til henne så lurer på hvordan dommerene kunne dømme i "blinde". Av og til kunne vi se noen ører stikke opp og på slutten var Amia mye på to i håp om å se "haren", men hadde ingen sjanse til å finne den i det høye gresset. Stakkar Amia, hun har jo aldri opplevd og miste "filla" før. Etter første løp lå hun sist av podengoene som gikk videre til neste omgang med 74 poeng. I 2.omgang gikk det mye bedre synes jeg. Hun følgte "filla" bra og var flink selv om hunden hun sprang med sprang ut allerede i starten. Men det var tydligvis ikke så veldig bra i følge dommerne og hun fikk kun 74, 5 poeng. Jeg trodde hun skulle får en del mer, men jeg vet tydligvis ikke hva som er et godt og dårlig løp.

Etter den flausen og fikk høre at det har vært slik her før drar vi ikk hit igjen. Neste gang håper vi på et bedre resultat og neste gang er først til høsten.

Vi gir oss ikke og skal fortsette å trene og håper på bedre resultater igjen snart.

Ingen kommentarer: