onsdag 1. januar 2014

Godt nyttår! Velkommen 2014Da er 2013 over. Det ble et år med mange oppturer og noen nedturer.


Agility
Amia startet året med å være i klasse 1 i agility og klasse 2 i hopp (hadde alle nappene til klasse 3, men valgte å vente litt). Målet var å starte i hopp 3 og få opprykk til klasse 2 i agility. Veldig spennende for jeg har aldri startet i klasse 3 før. Året startet med en litt heit Amia som helst ville bestemme litt selv og resultatet ble en del disk. Det begynte å løsne litt i mai, men marginene var ikke helt på vår side i Ålesund med 2 løp med 5 feil. Men så løsnet det litt og på ei helg var hun plutselig i klasse 2 agility. I juni ble det litt stang ut før den store overraskelsen kom i juli. Vi tok storcertet i hopp på NKK Trondheim. Den samme helga tok Amia sitt første napp i klasse 2 agility. I august avsluttet Amia sesongen med å få opprykk til agility klasse 3 ved å ta 2 napp på Stavsøra. Så vi kan starte 2014 i klasse 3 i både hopp og agility.
Planen var at Kita skulle få agilitykonkurranser på hjemmebane. Slik ble det dessverre ikke. To uker før første konkurranse skadet hun kneet og dermed var sesongen over. Hun kom sterkt tilbake på nidaros sitt klubbmesterskap og ble klubbmester i ag2 og hopp2 liten.

Utstillingen
Etter mange reserve cert på nkk utstillinger tok hun storcertet på Nkk Trondheim med oppdretter Gunn som handler. Dermed ble hun endelig Norsk utstilling champion.

Den størst nedturen var i oktober da Amia mistet sine to valper. Men er nå i god form igjen og vi ser frem mot hva som vil hende i 2014 både i utstillingsringen, på agilitybanen og LC feltet. Kanskje det dukker opp noen flere overraskelser eller spennende hendelser. Det første som vil skje i 2014 er en uoffisiell konkurranse Nidaros Agility Action. Spennende å være med på å arrangere et stevne som forhåpentligvis vil bli en dag med mye agilitymorro.

Ingen kommentarer: