torsdag 8. mai 2014

Ålesund 3-4.mai

På torsdag dro jeg, mamma, Kita og Amia til Molde for å besøke min søster og tantebarn. Der ble full fart fra tidlig morgen. Det ble tid til både shopping, gåturer, baking, tegning og mye leking.


Først lørdagsmorgen i snøstorm dro jeg og Amia videre til Ålesund. Konkurransen skulle ikke begynne før kl 13.30, så vi slapp å ta en av de tidligste ferjene.


Lørdagen startet med agility for vår del. Veldig fornøyd med starten som er slik Anja lærte meg på kurset forrige helg. Det ble et roteløp fra begynnelsen av da jeg havner på feil side ved hinder 6, og så ble det så der til vi disker ved at hun springer forbi 12 og rett i en tunnel. Vi fullfører med stil og jeg er veldig fornøyde med blindbytte etter den gule tunnelen under stigen.
Neste løp var hopp 3 og en skikkelig løpebane. Det gikk over all forventning. Full fart og alt sitter nesten som det skal. Vi er feilfrie helt til siste hinder som Amia dessverre springer forbi og tar båndet. Dermed nok en disk. Litt surt og miste certet når man er så nære.

På kvelden ble det tur med Tove og Knerten hvor vi gikk til ei hule "Skjonghelleren". Etterpå ble det avslapping i dobbeltseng på hotellet. Klager ikke på å få et dobbeltrom for prisen av et enmannsrom.


Søndag startet med utstillingen. Det ble ingen store resultater her. Amia ble stilt for første gang i championklassen og fikk kun flat rød pga at hun var for lat når hun gikk i ringen. WHAT??? Jaja, nå har jeg hørt det og. Neste gang får jeg ta henne ut rett fra buret og med mye bjeffing i stedet kanskje.


Første løp var hopp 3 og igjen klarer vi å rote bort et cert på tull. Løpet gikk så som så her og der, men vi kom oss gjennom utfordringene og så klarer jeg å rote det til ved å krysse og komme på feil side. Amia tar det hinderet jeg viser og nok en gang disk.

Agilityløpet ble det full kok. Amia var ikke på nett i det hele tatt. Ble kun bjeffing, snurring mot meg og bare tull.


Neste helg tar vi turen til Nordkisa. Da må jeg skjerpe meg og konsentrere meg mer på briefing og ikke safe. Det nytter ikke i klasse 3.

Ingen kommentarer: