søndag 27. mars 2016

Rallylydighet Skjetlein 5 og 6.mars

Første helga i mars startet vi i Rallylydighet for andre gang. Det er nesten 1 år siden sist gang. Det ble ikke så mye trening i forkant, men en del fokus på "dekk" og gå rundt. Siden Amia har en tendens til å juksedekke og reise seg for tidlig.

Denne gangen var det Norsk Collieklubb som arrangerte og dommer var Merete Kristensen

Utenfor ringen ser ikke Amia ut som noen hund som kan fullføre en rallylydighetsbane. Hun er full av energi og bjeffer. Hun er vanskelig å få kontakt med. Men når hun er i ringen er hun konsentrert og en fryd å jobbe med.

På lørdagen gikk det strålende. Dessverre fikk vi noen småtrekk, men vi kunne ikke gjort det stort bedre. Vi fikk en fin 5.plass med 196 av 200 mulige poeng og dermed direkte opprykk til klasse 2.

På søndagen var Amia litt mindre konsentrert og når hun går på innsiden av meg så går hun litt for fort og vi fikk litt trekk for det. Jeg måtte kalle henne litt tilbake for hun kom foran meg på noen øvelser. Det ble tilslutt 189 poeng og en 7 eller 8.plass. Med nok en 1.premie og totalt 3 stk har Amia nå oppnådd en ny tittel. Rallylydighet 1 tittel eller RL1.

Neste rally konkurranse vil være andre helga i april.

Ingen kommentarer: