mandag 8. desember 2008

Snart jul...

Ja, nå er det snart jul. Er i gang med både vasking og baking. Snøen er kommet.Håper snøen holder seg til da. I forrige uke var vi på to skiturer på Bratsberg. Hundene sprang som gale. Kita ville helst springe på plass noe som er litt vanskelig når vi skøyter. Men hun får det til. Utrolig hvordan den lille kroppen holder ut. Har ikke noe problem med å holde farten hun nei, selv i de bratteste bakkene henger hun med.

Var på onsdagstreninga på Biltilsynet for å trene litt lydighet sammen med andre hunder. Det gikk ganske greit, ble litt bjeffing. Kita hadde vel ventet seg noe annet da vi pakket sammen "treningssekken". Men vi fikk truffet flere kjente så vi holdt ut i 2 timer i kulden.

Nå som det har vært så kaldt de siste dagene har favoritt plassen til hundene vært ved vedovnen. Kita skal helst under den. Blir helt vil når vi tenner opp og hvis det er litt kaldt inne og hun er litt frossen står hun og ser på ovnen og lurer vel på om ingen skal tenne opp. Snodige hunder. De vet hva de vil.

Gleder meg til agilitytreninga begynner igjen. Har begynt å sett litt på neste års sesong og lagt litt planer for Kita, både agility og utstilling. Det blir mest sannsynligvis ingen flere konkurranser på Hera.

1 kommentar:

Rune M. Andersen sa...

Kjempetøft bilde av hundene foran peisen, nesten som om de ligger til tining :)