søndag 18. september 2011

Myndesprinten 2011


Bildet er tatt på ei LC trening Foto: Kristin...

Idag var vi for første gang på Myndesprinten arrangert av myndeklubben. Både Amia og Linus som eneste podengoer skulle få være med å springe mot myndene. Alle hundene sprang en og en et rettstrekk på ca 137 m. Det var ingenting i veien med jaktinstinktet til noen av de 30 hundene som var med og alle sprang i full fart etter "haren" eller filla. Hundene synes dette er kjempeartig. Merker at Amia liker det. Når hun kommer ut av bilen bjeffer hun som en gal og dirrer i hele kroppen. Og det gjorde hun helt til hun fikk løpe så hun fikk være mest i bila. Men da vi skulle varme opp tok hun helt av og var ganske sliten og skulle helst legge seg ned før hun skulle springe, men når filla dukket opp foran henne våknet hun til. Ingenting å si på iveren. Før har hun kommet tilbake til meg når filla er død altså stopper opp, men idag skulle den drepes skikkelig. Hun snurret seg inn og ristet voldsomt på den. Det var ikke bare bare og få henne løs igjen.

Bildet er tatt på ei LC trening Foto: Kristin....

Det endte til slutt med at Amia (13,41)ble sprintmester for podengo, men bare 1 sek foran Linus (14,34).

Alle rasevinnerne Foto: Mona Riberg

Linus sitt løp:


Mia, den nye "søsteren" til Linus og navnsøsteren til Amia (Begge heter Cara(-) mia) fikk også være med. Veldig flink var hun også.


Håper på at det blir flere treninger eller i hverfall ei LCtrening før vinteren. Dette er gøy.

Etter en liten pause og litt vaffel tok jeg med Kita og Amia til Øra. Der ble det felt trening (vippa og stigen) og så trening på slalåminngang.


Her tok vi kombinasjonen som vist med foranbytte etter hinder 2, men også slik at det ble 2-1-3 med foranbytte etter 1. Det gikk kjempebra med begge hundene, selv om jeg med Kita bare kan gå på høyresiden , mens med Amia kan jeg gå på begge sidene. Avsluttet med å ta 2-3.

Ingen kommentarer: