lørdag 4. april 2009

Agility på Granåsen

På tide å trene litt ute. Jeg hadde avtalt med Julie at vi skulle møtes på Granåsen. Selvfølgelig begynte det å regne da jeg skulle dra. Hinder ble slengt inne i bilen. (Heldigvis har jeg fått tilbake bilen min etter reperasjon, som har et bagasjerom som en hundeeier trenger, i forhold til Saaben jeg hadde som leiebil.) På plass på Granåsen parkeringsplass fant vi en plass med passe underlag. Fikk satt om noen enkle kombinasjoner av hinder laget av mye forskjellig. Skal ikke klage på kreativitet. Kita var ikke helt fornøyd med å hoppe hinder i søledam eller ha meg hengende etter som plakset sølevann på henne. Ble ikke helt vellykket trening. Var ikke altfor motivert jeg heller i dette været. Men hun fikk sprunget igjennom en tunnel (som var sammensattt av to små. Amigo hadde en artig løsning på ingang og utgang av dette røret, ved å bare ta en av dem selv om de lå etter hverandre=)) og hoppet en del hinder. Selv om det ikke var så veldig velykket fikk vi trent på en nye plass, med forstyrrelser fra nysgjerrige og andre som kjørte forbi.

Dette skal vi få til flere ganger. Nye muligheter, bedre vær og andre parkeringsplasser.

Da jeg kom hjem var ikke Kita helt pigg. La å skalv hele dagen og kvelden. Hun fikk pledd over seg og fikk ligge mye i fanget. Gikk over i løpet av natta heldigvis. Litt frossen og litt forskjølet??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nemmen, var Kita dårlig etterpå? Håper at hun ble frisk =) PS! Gleder oss veldi gtil tur til Drammen med dere vi også =0)

Skal dere på trening i morgen kveld?

Anniken sa...

Hun ble litt frossen og slapp etterpå, men er frisk og rask nå. Hadde tenkt oss på trening i kveld ja.