fredag 3. april 2009

Våren kommer snikende...

Lenge siden sist jeg skrev. Ikke så mye har skjedd siden sist. Dagene går sin gang og jeg og Kita har vært på hver eneste innetrening i vinter. Hsr vi blitt noe bedre? Jo slalåmen begynner å bli mye bedre. Har trent litt baklengskjeding hvor slalåmhar vært det siste hinderet alltid har vært det siste hinderet slik at hun vet at det blir belønning. Har fått til noen supre slalåmer når vi har gjort det. Men den går fortsatt saktere når den er plassert i en bane. Overraskelsen har vært at noen ganger tar hun den så fort at hun hopper over noen av pinnene. Teknikken er ikke helt stødig når det blir veldig stor fart. Men den blir bedre.

Ellers så øver vi en del lydighet særlig utgangsstilling. For når turen går til drammen i slutten av april skal vi både starte agility og rallylydighet. Det blir veldig spennende. Gleder meg til å dra på tur med Julie, Aua og Amigo.

På torsdagen tok jeg med hundene til Rotvoll og vi gikk Ladestien. Så utrolig deilig å gå hvor det er bart. Hundene koste seg. Fikk tatt noen bilder, men de er ikke akkurat så enkle å ta bilde av. Eksperter på å snu seg eller komme alt for nærme.

Ingen kommentarer: