fredag 9. oktober 2015

European Dog Show 2015

Den største utstillingen vi noen gang har vært med på. Tommy, Amia, Lila og Zira var påmeldt.

På lørdagen var vi i hallen for å shoppe og se. I tillegg til å samle en god del smaksprøver. Det var flere hunderraser jeg ikke har sett før. Vi så også på blant annet Flyball oppvisning. Det ser skikkelig kult ut.

På søndag var det vår tur. Valpene var først ute. Det var ganske flinke selv om det var mye hopp og sprett + litt protester. Jeg gikk med Zira og mamma med Lila. Zira var kjempeflink på bordet og travet ganske bra i ringen alene. Hun er litt mer tullete når hun går mot Lila. Lila var mer trygg på bordet nå enn forrige gang, men valgte flere ganger å stoppe opp og nekte å gå. Men så utrolig sjarmerende når hun først går. Nok en gang var det Zira som gikk av med seieren og ble BIR. Begge fikk VERY PROMISING. Kjempestolt


Europas fineste podengovalp
Tommy var først ut av de vosksne. Han endte opp som 2 beste championhanne. Litt skuffende og det var ikke bare vi som ga uttrykk for det. 

Amia gikk strålende og var en fryd å stille ut. Dessverre er ikke pelsen helt som den skal være. Men hun fikk Excellent. Veldig fornøyd når flere fikk blå idag.


Ingen kommentarer: