lørdag 31. oktober 2015

Klubbmesterskap 2015

Gauldal
Først ut var Gauldal hundeklubb sitt klubbmesterskap. Jeg både deltok med Amia, Kita og Lila, og var dommer (dømte ikke klasse liten).

Amia var flink til å sitte på start, men er fortsatt vanskeligere å gå med på grus enn på gress.I agility ble det 10 feil og i hopp 5 feil. Tilsammen ble dette en 2.plass. I fartsbaneklassen og sprinten (60m) ble det 1.plass. Tid på 60 m ble 5.85 sek.

Kita vant klasse liten veteran med en disk i agility (satt seg ned og dreit) og feilfritt i hoppen. I farstbane klassen tok hun 3.plass blant alle småhundene 8 sek bak Amia.

Lila var med på valpesprint (40 m) med tiden 4,90 sek.


Nidaros 

Amia kokte over denne konkurransen. Ble disk i begge klasser. Hun presterte å springe fra start og hente leken og ta den med inn på banen. Ingen god dag for oss. Utfordrende baner og ingen kontakt mellom hund og fører er ingen god match.

Kita slo til med å bli klubbmester i agility. I hoppen var hun dessverre for treg og brukte for lang tid. Da ble det dessverre disk. Satser på at det blir veteranklasse neste år. Men stolt over Amia som hoppet 25 cm idag og 2 lengder på lengdehoppet.

Ingen kommentarer: