fredag 9. oktober 2015

Lurecoursing konkurranse 12.september Sona

Jeg hadde ingen forhåpninger denne gangen. Vi stiller bare til start siden det er i Trøndelag. Forrige gang kom Amia på 3.plass og i siste løpet tok hun veldig mange snarveier. Jeg var veldig spent på hvordan hun ville løpe idag.

Amia var supergira og det er ingen tvil om at hun elsker dette. Løpe, løpe og løpe. Fort, fort og enda fortere.I første løp løp hun i par med Luca. Amia dro ganske raskt i fra og sprang ganske bra hele veien. Litt snarveier ble det og på et tidspunkt kom hun foran filla. Men det gikk heldigvis bra og det var en fornøyd Amia som angrep haren i mål.

Resultat etter 1.omgang. Amia 1.plass med 83,5 poeng

I andre omgang skulle hun springe med Milla. Dette ble et litt mer jevnt løp siden begge har veldig lik fart. Det så meget bra ut. Vi var veldig spente i de neste timene da vi ventet på resultatene. Jeg krysset både fingre og tær for at Amia skulle komme på 1 eller 2.plass og dermed CERT.

Da resultatene ble lest opp dunket det litt ekstra. Amia ble ropt opp på 1.plass og dermed tok hun sitt andre LC CERT. Det er 3 år siden hun tok sitt forrige. Kanskje det er en liten sjanse for at Amia blir Lurecoursing champion likevel.

Mange fine bilder:

Ingen kommentarer: