lørdag 16. april 2016

Agility Action 2016

Lørdag 2.april ble Agility Action arrangert for fjerde gang. Nok en gang med mange deltakere og nesten halvparten var rekrutter. Dagen ble en strålende suksess med positive deltakere og som arrangør gikk alt som smurt.

Denne gangen skulle jeg starte med Amia og Lila. Lila skulle få prøve seg på baner for første gang.

Først ut var Amia i agility ekspert. Full fart. Alle feltene satt, men uheldigvis ble det et riv. Det ble en 1.plass.



Lila skulle starte i rekrutt agilityklassen. Her er det valgfritt om man vil gå felt eller ikke. Jeg valgte å gå banen med kun hopphinder og tunneler. Det ble litt hinder feil vei og vegringer. Mye bra og vi kom oss gjennom banen. Det holdt til en 3.plass og Lila fikk sin første agilityrosett.

Neste var hopp. Amia slo til med en rask og feilfri runde. 1.plass. Lila gikk bedre i hoppen. Ble et hinder feil vei og litt vegringer. Men mye bra her. Hun sitter og blir på start, selv om jeg ikke går så langt unna.





I tunnelcup ble det full fart på begge to. Amia slo til med nok en 1.plass og feilfri runde. Mens Lila tok 3 tunneler før hun sprang ut av banen og mått sjekke ut hundene som lekte før hun skulle inne på banen. Hun kom tilbake igjen og fullførte banen med stil. Full fart og er meget fornøyd med at hun kom tilbake så fort.

Ingen kommentarer: