fredag 12. juni 2009

Ser frem mot helg og ferie

I dag hadde jeg siste eksamen. Jippi, ferie. Dette måtte feires med en tur til stavsøra. Tok med begge hundene. Hera fikk gå ei rundløype med tunell og hopphinder. Fikk også tatt noen felt og slalåmen. Med Kita tok jeg slalåm. Bruker armen for å føre henne inn og ut. Blir mer fart slik. Skal prøve det en stund og se om vi får opp farten igjen. Fremmadsending med godbitskål sto på planen. Full fart gjennom tunnel og hopphinder med veldig lang avstand fra hverandre.

På Bruråk var det sprangstevne. Tok med Kita og stilte opp som tilskuer. Kribler litt etter å starte igjen, men da første rytter falt i bakken er ikke lysten så stor lenger. Et slik fall har skylden for at haka mi er skeiv. Ved å følge med ser jeg at sprang er jo rene luksusen i forhold til agility. Banen er her på rundt 9-12 hinder, forhold til agility rundt 20. Veldig logiske veier, langsider og diagonaler. De har rundt 15 min til å gå bane og 5-10 min til første start. Misunner dette, når jeg har liten hund å må starte 2 min etter å ha gått banen.

I helga blir det kurs. Vår kursgruppe består kun av snusehinder. Dette blir bra. Håper på oppholdsvær, selv om det ikke ser slik ut.

1 kommentar:

Rune M. Andersen sa...

Yr.no lover regn hele dagen, men vi skal få det gøy likevel :)