mandag 1. juni 2009

Oslo Hundeshow

Tre biler med agilityfrelste nidarosinger vendte nesa sørover fredag kl 10.30. Vi forlot Trøndelags triste vær til fordel for sol og varme i Oslo. Jeg satt på med Helge og Julie som jeg også delte hytte med på Bogstad camping.

Hadde ingen store forhåpninger til denne helga etter hva som har skjedd i det siste. På fredag startet vi åpen agility. Jeg briefet ikke banen, men gikk de to første og to siste hinderne, i en fin bue. Kita hadde god fart og fikk belønning. Kanskje dette skulle hjelpe for å få bedre motivasjon til senere løp. Men nei.

Lørdag startet med åpen agility. Ble bråstopp etter 6 hinder. Nektet å gå videre så det var bare å bære henne ut. Hoppen gikk akkurat det samme. I agility kom vi gjennom. 0 hinderfeil, men 30 tisfeil. Hun virker ikke særlig interessert i å løpe, men dilter av gårde. Veldig irriterende. Takk og lov for at det var sol. Hyggelig kveld med grilling og godt selskap satte punktum på en litt grå dag.

Søndag bestemte jeg meg for å ta alle yttersvingene og det fungerte. Vi fikk bedre fart. Endelig skulle vi få noe til, men nok en gang stopp da vi kom til slalåm. Hunden under armen og disk igjen. Agilitybanen hadde mange vanskeligheter. Rørinngang ved oppgang til stigen og slalåminngang rett ved møne. Kita diltet avgårde. Hoppet på siden av hjulet, men på andre forsøk gikk det. Rørinngangen ble ikke noe problem, og jeg fikk dradd med meg Kita til slalåmen ved å springe baklengs. Men så skulle vippa bli problemet. Stoppet opp midt på. Skulle få henne med meg men da sprang hun inn i røret og nektet å komme ut. Strevde lenge med å få henne ut. Sprang fra inngang til inngang og ropte. Dommeren kom også for å hjelpe, men hun kom ikke ut. Til slutt kom Bjørnar og krabbet inn i tunnelen og brølte. En litt undrende Kita kom ut og vi kom oss ut av banen. Litt flaut og utrolig irriterende. Mest irriterende at jeg vet at hun har mer fart og ikke har noen problemer med hindrene.

Gratulere til Rune og Rambo med seier i H1L lørdag og en fin 5.plass til Ellen og Zorro, begge med 0 feil. Litt sjalu.

Reslutat 3 x disk og en 9.plass. Motivasjonen er litt på bunn akkurat nå. Men vi skal prøve ut flere muligheter etter planer som ble klekket ut i helga. Gleder meg til å prøve og håper inderlig det virker.

I morgen blir det tur til dyrlege for mer testing av om noe er galt/evt hva med Kita. Ingenting ble funnet på urinprøve eller ultralyd og bytting til dietfor har ikke hatt forventet resultat. Håper at vi finner noe som kan behandles enn å lure på hva som er galt. Krysser også fingrene for Kira, Kita sin søster hvor tilstanden er kritisk.

2 kommentarer:

Rune M. Andersen sa...

Stå på Anniken, all ære til deg for at du står på, selv i motgangstider :) Det kan fort snu oppover igjen!

Bente sa...

Det samme sier jeg også!

Vi skal fluffe deg, støtte deg og alt det der.
Si bare i fra, vi med småhunder på snuseren trenger all hjelp vi kan få.
Hey ho lets go. :-)